den öppnar dina sinnen..

Varje mål utan animaliskt protein minskar din dagskonsumtion av detta med 30 % till stor fördel för din hälsa!!

What the Health!- äntligen någon som vågar attackera animaliskt protein och fasta fetter-våra största orsaker till ohälsa ! Idag marknadsför sjukvården, Barnhälsovård etc, dessa sjukdomsframkallande masskonsumerade produkter till stor folkhälsoskada.
Food choices och Forkes over knives: De förändrar din livsstil och du vaknar-bättre sent än aldrig! Obligatoriska netflixdokumentärer för alla som jobbar inom hälso- och sjukvården, uppfostrar barn, vill hjälpa sina släktingar och vänner!Fat, sick and nearly dead och Cowspiracy

Det viktigaste är inte att se att det går att bli frisk och rädda miljön genom växtbaserad kost utan att se att den djurbaserade kosten orsakar sjukdom, att mediciner bara kan utföra marginella effekter, att alla förändringar är bra och att 100 % inte behövs.

Hälsoetiken i full blom. Äkta engagemang och respekt, sympati, empati måste dominera varje möte. Det fungerar bara om man får och kan följa individualitetskravet som vi har i alla vårdliknande situationer och konsultationer. Detta bygger nämligen främst på allmänbildning inom hälso och sjukvård, att man insamlar, analyserar och använder sina kunskaper för att minimera skada, skapa maximal hälsa-och bemöta värdigt och inkännande. Först då blir det säkert, äkta, effektivt och maximalt hälsosamt att bedriva hälso- och sjukvård. Filmen visar det och bygger på verkliga händelser. Alla som jobbar i vården behöver se den, ja alla som umgås med andra människor behöver se den. Av respekt för huvudrollsinnehavaren kan nämnas att han råkade ut för det som många svenskar råkar ut för, han fick en atypisk antipsykotisk medicin utan att lida av någon psykos. Preparatet var Quetiapin som har som biverkan tidiga självmord. En vecka efter påbörjad medicinering tog Robin livet av sig.